ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ανακτηση αρχειων, ανάκτηση δεδομενων, ανακτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων και ανάκτησης αρχείων. Αν έγινε διαγραφή δεδομένων ή χάλασε ο δίσκος και χάθηκαν δεδομένα η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος και δωρέαν έλεγχο την ανάκτηση των δεδομένων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανάκτηση δεδομένων και αρχείων με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - FixDisk - Επαναφορά αρχείων και δεδομένων από σκληρούς δίσκους
Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, διατηρούμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με στόχο την άμεση ενημέρωση σε θέματα ανάκτησης δεδομένων και προστασίας τους. Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε τις κυριότερες απορίες που έχει δεχθεί το τηλεφωνικό μας κέντρο. Σε περίπτωση που έχετε επιπλέον ερωτήματα ή θα θέλατε οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε.
 
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχασα δεδομένα / Χάλασε ο δίσκος και δεν ανταποκρίνεται. Τι να κάνω;
Κλείστε άμεσα τον υπολογιστή και μην επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα ελέγχου δίσκου. Είναι πολύ πιθανό να προξενήσετε μεγαλύτερες απώλειες δεδομένων. Καλέστε μας άμεσα ώστε να σας δώσουμε συγκεκριμένες οδηγίες.

Χρεώνομαι για τη διάγνωση του χαλασμένου σκληρού δίσκου;
Όχι. Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Μόλις παραλάβουμε το σκληρό δίσκο και πριν προβούμε στην ανάκτηση δεδομένων θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος ανάκτησης των δεδομένων. Αν δεν συμφωνήσετε ή αν δεν μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα, παραλαμβάνετε το δίσκο χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας και χωρίς κανένα κόστος. Αμειβόμαστε μόνο αν σας παραδώσουμε τα δεδομένα στη σωστή τους μορφή.

Γιατί οι χρεώσεις σας είναι σημαντικά χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό;
Η FixDisk σέβεται τους πελάτες της και εφαρμόζει πάντα την πιο αποτελεσματική μέθοδο ανάκτησης δεδομένων ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος ανάκτησής τους. Η απώλεια δεδομένων μπορεί να προήλθε είτε από κακό χειρισμό είτε από μηχανική βλάβη. Δεν είναι πάντα απαραίτητη η πανάκριβη μέθοδος που προσφέρουν άλλες εταιρείες.

Πότε και πώς γίνεται η παράδοση των δεδομένων που ανακτήθηκαν;
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάκτησης δεδομένων γίνεται συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άμεση ανάκτηση δεδομένων, ο ελάχιστος χρόνος της διαδικασίας είναι 4 ώρες από την παραλαβή του δίσκου. Τα δεδομένα θα αποθηκευθούν σε οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε (CD, DVD, σκληρό δίσκο, USB stick, memory card) και θα παραδοθούν σε εσάς με όποιον τρόπο μας υποδείξετε.

Τι ασφάλεια και εχεμύθεια παρέχετε για τα δεδομένα;
Η FixDisk κατανοεί τις ανάγκες απόλυτης εχεμύθειας και προστασίας των δεδομένων των πελατών και φροντίζει για την πλήρη ασφάλειά τους. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται από συγκεκριμένους υπολογιστές χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα διαγράφονται και εξαλείφονται οριστικά με συγκεκριμένες πιστοποιημένες διαδικασίες, μόλις ο πελάτης επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των δεδομένων που έλαβε.

Γιατί τελικά να επιλέξω την FixDisk για την ανάκτηση των δεδομένων;
Ο λόγος είναι απλός. Αν σας δώσουμε πίσω τα δεδομένα σας, θα σας χρεώσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν πληρώνετε τίποτε και παραλαμβάνετε τον δίσκο στην αρχική του κατάσταση. Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε!

E-mail: info@fixdisk.gr

 
FixDisk © 2008 - All rights reserved