Ανάκτηση δεδομένων, ανάκτηση αρχείων, επαναφορά αρχείων, ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο, USB stick, CD, DVD, κάρτα μνήμης. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων και ανάκτησης αρχείων (επαναφορά διεγραμμένων αρχείων). Αν έγινε διαγραφή δεδομένων ή χάλασε ο δίσκος και χάθηκαν δεδομένα η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος και δωρέαν έλεγχο την ανάκτηση των δεδομένων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων με ασφάλεια και εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - FixDisk - Ανάκτηση αρχείων και δεδομένων από σκληρό δίσκο

Ανάκτηση Δεδομένων & Ανάκτηση Αρχείων- FixDisk

Η ανάκτηση αρχείων και η ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο, USB sticks, κάρτες μνήμης και CD/DVD, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μεθοδολογία. Η FixDisk θα προβεί στην ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων από οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο με ασφάλεια, εχεμύθεια και το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

 
FixDisk - Ανάκτηση δεδομένων - ανάκτηση αρχείων

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων από την FixDisk;
Οι πιθανότητες ανάκτησης δεδομένων και ανάκτησης αρχείων γενικότερα, εξαρτάται από το πρόβλημα που παρουσιάζει το μέσο αποθήκευσης. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί πως τα δεδομένα θα ανακτηθούν σίγουρα χωρίς να γίνει διάγνωση του προβλήματος.

Πόσο χρόνο χρειάζεστε για τη δωρεάν διάγνωση του δίσκου;
Εντός 8 ωρών από την παραλαβή του δίσκου, θα ενημερωθείτε για το αν είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων και αρχείων. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των πελατών μας χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς επιπλέον χρέωση για 'express' διαδικασίες ανάκτησης δεδομένων.

Η ανάκτηση δεδομένων & ανάκτηση αρχείων από την FixDisk, γίνεται στην Ελλάδα;
Ναι. Δεν λειτουργούμε σαν "μεσάζοντες" στην αγορά. Δεν στέλνουμε το δίσκο στο εξωτερικό για ανάκτηση δεδομένων και δε σας χρεώνουμε χωρίς να είστε σίγουροι πως θα πάρετε τα δεδομένα στα χέρια σας. Η ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων γίνεται αποκλειστικά στα γραφεία μας άμεσα, εχέμυθα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Γιατί να επιλέξω την FixDisk για ανάκτηση δεδομένων;
Ο λόγος είναι απλός. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε την ανάκτηση των δεδομένων σας, θα χάσετε μόνο 8 ώρες. Δεν υπάρχει καμία άλλη χρέωση και το αποθηκευτικό μέσο θα επιστραφεί σε εσάς στην αρχική του κατάσταση. Αν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα και τα αρχεία, θα σας χρεώσουμε με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6932008660 ή στο 211-1156022 και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό.
Αν έχετε περισσότερες απορίες για την ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων, κάντε κλικ εδώ.

 
FixDisk © 2008 - All rights reserved