Ανακτηση δεδομενων, ανάκτηση αρχείων σκληρου δισκου, επαναφορά αρχείων, ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων και ανάκτησης αρχείων (επαναφορά διεγραμμένων αρχείων). Αν έγινε διαγραφή δεδομένων ή χάλασε ο δίσκος και χάθηκαν δεδομένα η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος και δωρέαν έλεγχο την ανάκτηση των δεδομένων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανάκτηση δεδομένων και αρχείων με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - FixDisk - Επαναφορά αρχείων και δεδομένων από σκληρούς δίσκους

Ανάκτηση Δεδομένων & Ανάκτηση Αρχείων- Data Recovery

Η ανάκτηση δεδομένων - ανάκτηση αρχείων από σκληρο δίσκο πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μην κινδυνεύσει η ακεραιότητα των δεδομένων σας. Αν διαπιστώσετε πως ο δίσκος σας δεν λειτουργεί ή δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας, καλέστε μας και ενημερωθείτε για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Επισκευή σκληρού δίσκου. Γίνεται;
Η επισκευή σκληρού δίσκου είναι πρακτικά ασύμφορη. Η έννοια της επισκευής σκληρού δίσκου είναι η ανάκτηση των δεδομένων και η αντιγραφή των αρχείων που περιέχει σε άλλο σκληρό δίσκο ή οπτικό μέσο.

Ανάκτηση δεδομένων & ανάκτηση αρχείων. Τι σημαίνει;
Ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων είναι η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να γίνει η επαναφορά των δεδομένων που περιείχε ο σκληρός δίσκος. Τα δεδομένα μπορεί να χάθηκαν ύστερα από ακούσια ή εκούσια διαγραφή, από πιθανή διαμόρφωση (format) του σκληρού δίσκου, από πιθανή τροποποίηση του καταλόγου των αρχείων ή από φυσική φθορά του δίσκου (ή αστοχία υλικού). Η ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση των αρχείων απαιτεί την ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δίσκος.

Βλέπω το δίσκο στα Windows αλλά δεν έχει καθόλου αρχεία και ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται. Γίνεται ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων;
Το πιθανότερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι η φυσική φθορά του δίσκου. Σταματήστε άμεσα τη λειτουργία του υπολογιστή και καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Όσο περισσότερο λειτουργεί ο δίσκος τόσο δυσκολότερο θα είναι να γίνει η ανάκτηση των δεδομένων και η ανάκτηση των αρχείων σας.

Να εκτελέσω τα διαγνωστικά εργαλεία των windows στον χαλασμένο σκληρό δίσκο;
Αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι πρόβλημα έχει ο χαλασμένος σκληρός δίσκος, ενδέχεται η εκτέλεση των προγραμμάτων αυτών να καταστρέψει περισσότερο τα δεδομένα και να μην είναι δυνατή η ανάκτηση αρχείων και δεδομένων.


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6932008660 ή στο 211-1156022 και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό.
Αν έχετε περισσότερες απορίες για την ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων, κάντε κλικ εδώ.

 
FixDisk © 2008 - All rights reserved