Ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχειων, επαναφορά αρχείων, ανακτηση δεδομένων, επισκευη firmware Seagate, ανακτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων, ανάκτησης αρχείων (επαναφορά διεγραμμένων αρχείων). Αν έγινε διαγραφή δεδομένων ή χάλασε ο δίσκος ή χάθηκαν δεδομένα η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος, με δωρέαν έλεγχο ανάκτηση δεδομένων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανακτηση δεδομενων - αρχείων με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - FixDisk

Ανακτηση Δεδομενων & Ανάκτηση Αρχείων- Data Recovery

Η ανάκτηση δεδομένων (ανάκτηση αρχείων) από σκληρο δισκο πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μην κινδυνεύσει η ακεραιότητα των δεδομένων. Αν διαπιστώσετε πως ο δίσκος δυσλειτουργεί ή δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία, καλέστε και ενημερωθείτε για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Επισκευή σκληρού δίσκου. Γίνεται;
Η επισκευή σκληρού δίσκου είναι πρακτικά ασύμφορη. Η έννοια της επισκευής σκληρού δίσκου είναι η ανάκτηση δεδομένων και η αντιγραφή αρχείων που περιέχει σε άλλο σκληρό δίσκο ή οπτικό μέσο.

Ανάκτηση δεδομένων & ανάκτηση αρχείων. Τι σημαίνει;
Ανακτηση δεδομενων (ανάκτηση αρχείων) είναι η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να γίνει η επαναφορά των δεδομένων που περιείχε ο σκληρός δίσκος. Τα δεδομένα μπορεί να χάθηκαν ύστερα από ακούσια ή εκούσια διαγραφή, από πιθανή διαμόρφωση (format) του σκληρού δίσκου, από πιθανή τροποποίηση του καταλόγου των αρχείων ή από φυσική φθορά του δίσκου (ή αστοχία υλικού). Η ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων απαιτεί την ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δίσκος.

Βλέπω το δίσκο στα Windows αλλά δεν έχει καθόλου αρχεία και ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται. Γίνεται ανάκτηση δεδομένων και ανάκτηση αρχείων;
Το πιθανότερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι η φυσική φθορά του δίσκου. Σταματήστε άμεσα τη λειτουργία του υπολογιστή και καλέστε για να σας ενημερώσουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Όσο περισσότερο λειτουργεί ο δίσκος τόσο δυσκολότερο θα είναι να γίνει η ανάκτηση των δεδομένων και η ανάκτηση των αρχείων.

Να εκτελέσω τα διαγνωστικά εργαλεία των windows στον χαλασμένο σκληρό δίσκο;
Αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι πρόβλημα έχει ο χαλασμένος σκληρός δίσκος, ενδέχεται η εκτέλεση των προγραμμάτων αυτών να καταστρέψει περισσότερο τα δεδομένα και να μην είναι δυνατή η ανακτηση αρχειων και δεδομενων.


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6932008660 ή στο 211-1156022 και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό.
Αν έχετε περισσότερες απορίες για ανακτηση δεδομενων - ανάκτηση αρχείων, κάντε κλικ εδώ.

 
FixDisk © 2008 - All rights reserved